Na odlehčení 1

12.08.2009 11:29

Chris je nemocný, další koncert bude až 16. srpna v Dánsku...téměř nic se neděje... a tak se alespoň podíváme na něco, co se asi ne každému zrovna zamlouvá...na parodie jejich klipů....popravdě, většina za nic nestojí, takže se podíváme na tři videoklipy, které má na svědomí americká společnost MADtv.

3. Viva La Cheata
    Nejslabší z celé trojice. Chlápek s dětskou tvářičkou a "silky hair", který si hraje na neúspěšného kandidáta na amerického prezidenta. Příště víc vtipu a méně umělého potlesku....

 

2. I´m The Most Important Part Of Coldplay
    Pokud patříte ke skalním fanouškům Chrise Martina, raději se ani nedívejte, protože je to celé o něm. Ačkoliv to pro božského Chrise nezní příliš lichotivě, musí se autorům nechat, že jejich narážky jsou celkem vtipné. Ale samozřejmě nepravdivé....občas... Každopádně my všichni samozřejmě moc dobře víme, že Chris by se pro všechny i rozkrájel, kdyby mohl....(což mu ovšem moc nedoporučujeme, protože by ho bylo vážně škoda....)

 

1. The Narcissist
    I když ani tahle verze není zrovna ódou na našeho milého Chrise, nedá se jí upřít, že je pravděpodobně nejlepší ze všech parodií, které si kdo o Coldplay nebojácně dovolil udělat.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.