Doporučuji čtyřku

12.08.2009 11:26

Nic nového se neděje...Coldplay jsou stále na turné, stále na jiném kontinentě (právě teď obveselují Kanadu), stále jsou z nich všichni pryč a nezměnilo se ani nic na tom, že většina těch, kteří navštíví jejich koncert, ho považují za nejlepší, nejgeniálnější, nejúžasnější prostě všechna nej-koncert. Asi si to skromní hoši z Británie zaslouží.

Přemýšlela jsem, co sem tedy mám dát, aby jakože nestála řeč. Nakonec jsem se rozhodla dát sem pár videí, která sice určitě znáte, ale není na škodu zasmát se u nich znova...

1) Na začátek tu nemůže být nic jiného než legendární "The Nappies". Toto video vzniklo během natáčení alba, kdy si kluci prostě protřebovali dát oddych a zároveň tak oslavili narození prvního dítěte Chrise Martina - dcerky Apple. Mimochodem, máte jedinečnou možnost vidět pravého Beethovena Berrymana a taky to, jak vypadá Chris, než si na hlavě udělá trvalou.

 

2) Že Chris Martin nemá ráda JustinaTimberlake a odmítl s ním spolupracovat? Ale kdeže. Tady je důkaz, že Chris na Justina myslí i během svého vystoupení ;)

 

3) Do třetice všeho dobrého a zvláště pro Guye a jeho vášeň. Pokus, který s míčem kudrnáč provádí v čase 0:10 nedoporučujeme provádět doma bez dohledu lékaře. (Toto krátké video najdete na DVD z roku 2003, které obsahuje záznam celého koncertu v Sydney, a také asi půlhodinový dokument. Vřele doporučuji!).

 

 

4) A pokračujeme dále. Teď jeden opravdu vtipný kousek. Začíná v čase 0:24 a pokud alespoň trochu ovládáte angličtinu, stačí trochu - více netřeba, zasmějete se;) Mimochodem, já bych brala to "Jesus playing football" ;)

 

5) Nejlepší pětku uzavírá video, u kterého potřebujete rozumět anglicky trochu víc, ale nepochybuju o tom, že vás pobaví. Minimálně větě typu "Chris, you´re idiot" rozumí každý;) A o co tu vlastně jde? Chris a jeho manželka Gwyneth se dohadují o jméně pro jejich druhé dítě. Po Apple samozřejmě nemůže přijít nic obyčejného.....

 

6) Tohle sice není k zasmání, ale i tak rocková verze Trouble stojí za to;)

 

7) A teď trocha vzpomínek. Pamatujete na Chrisovu češtinu?

 

8) Jestli jste ještě neměli možnost vidět alternativní video k songu "Viva La Vida", můžete to udělat právě teď.

 

 

9) Vtipný rozhovor při návštěvě Japonska. Hochům se ani přes cizí jazyk nepodařilo udržet některá tajemství. Třeba Chrisan přiznal, že všichni členové skupiny spí dohromady ve společné posteli, a Guysanovi se moc líbí tamní toalety.

 

10) Desítku ukončíme Chrisovou životní nabídkou.

 

11) Celou sérii zakončíme ztrátou Chrisových kalhot. Mimochodem, stejné spodky, jaké má Chris na sobě, jste mohli vidět i ve Ztrátách a nálezech ze 4). :D

 

 

Tohle byla jen ochutnávka, věřte, že podobných věcí se dá najít spousta. Chce to jen hledat;)

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.